Raudonasis sausas
Elegantiškų taninų ir gaivios rūgšties šokio užbaigimas puikia balanso nata, veda prie ilgesnio pokalbio su šiuo svečiu iš saulėtos Afrikos. Vyšnių, aviečių, slyvų, cinamo, gvazdikėlių, čiobrelių ir subtilios dūmų uždangos kompozicija pripildys šeimos ar draugų vakarėlius vibruojančios energijos ir šurmulio.
Sulčių fermentacija vykdyta atvirose betoninėse talpose nuolat palaikant 28°C temperatūrą. Vynas 12 mėn. brandintas antro ir trečio naudojimo prancūziško ąžuolo statinėse.
Likutinis cukraus kiekis - 3,4g/l.
Tiekti 16-18°C prie jautienos ar avienos mėsainių, jautienos troškinio su grybais, picų, makaronų su mėsos padažu.
Kanonkop vyninė neretai vadinama Pietų Afrikos Priemier Grand Cru Classe vyno ūkiu. Šeimos vyninei daugiau nei 40 metų perleidžiamai iš kartos į kartą priklauso 100 ha vynuogynų Simonsberg kalno šlaituose, kuriuose galima aptikti daugiau nei 50 metų senumo 'Pinotage' vynmedžių. Čia gaminimai vieni geriausių raudonųjų vynų visoje Pietų Afrikoje. Vyno gamyba remiasi senomis tradicijomis: didžioji dalis vynuogynų nėra dirbtinai drėkinami, vynas fermentuojamas sekliose plačiose betoninėse talpose ir vėliau brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse; bei viskas atliekama tame pačiame ūkyje.