Rožinis sausas
Vynas gaminamas pagal senovines tradicijas. Vynuogių sultys fermentuojamos ąžuolinėse statinėse. Vėliau, tose pačiose talpose vynas brandinimas 6 mėnesius, kartu su mielių nuosėdomis. Prieš vyno išpilstymą į butelius, įmaišomi pušies sakai. Tai yra naudojama kaip natūralus antioksidantas, sustabdantis vyno oksidacijos procesus.
Aviečių rausvumo spalvos vynas kvepia laukinių braškių, spanguolių bei švelniais pušų spyglių aromatais. Burnoje vynas pilno, apvalaus kūno. Juntama gaivumo pojūtį suteikianti, išraiškinga rūgštis bei raudonų uogų skoniai.
Patiekti 8 - 9 ºC temperatūros prie griliuje keptų baklažanų, grybų, makaronų su rūkyta lašiša ar sušių.
Kechris yra viena iš seniausių šeimos valdomų vyninių šiaurės Graikijoje, o jos istorija prasidėjo kai Evangelos Kechris 1911 metais į Graikiją iš Amerikos įsivežė pirmuosius stiklinius butelius ir ėmė pilstyti vyną. Šeima specializuojasi pačio tradiciškiausio graikiško vyno - Retsina - gamyboje. "Kechribari" (liet. "gintaras") imta gaminti dar 1939 metais, ir 2003 tampa pirmąja Retsina, tarptautinėje vyno parodoje Salonikuose apdovanota aukso medaliu. Kechris vyninę dabar labiausiai garsina jų 2005 metais pirmą kartą pagaminta "Tear of the Pine" Retsina, kuri gaminama iš Assyrtiko vynuogių, brandinama statinėse ir pačių sakų dedama tik labai nedidelė dalis. Ši, ypatinga, Retsina pelnė aukso medalius prestižiniuose pasaulio vyno čempionatuose.