Baltasis sausas
Vynas gaminamas iš senesnių (vidutiniškai 38 metų) Chenin Blanc vynuogynų, augančių geltono smėlio dirvožemyje. Augavietėje būdingas sausas dirvožemis, kontroliuojamas derlingumas. Dalis vyno brandinta nerūdijančio plieno talpose, kita prancūziško ąžuolo statinėse 9 mėnesius (iš kurių 20 % naujos) kartu su mielių nuosėdomis.
Ąžuolo statinėse brandintas, sodrus, svarus baltasis vynas kvepia melionu ir keptais obuoliais, prieskoniais. Burnoje vynas svarus ir kremiškas, pasireiškiantis karamelės ir medaus aromatais.
Patiekti 10-12 °C temperatūroje prie vištienos ir kitų baltos mėsos patiekalų, vėžiagyvių, oto, skrudintos plekšnės, aštresnių patiekalų.
"Mūsų idėja buvo paprasta – sukurti geriausią vyną. Pirmus ketverius ar penkerius metus neturėjome ką parodyti" sako Kenas Forresteris. Tačiau nuvežę butelį vyno į Londoną Mattew'ui Duke'ui, susilaukė neįtikėtinos jo reakcijos. Tai buvo vyno ekspertams iki šiol nepažinta Chenin Blanc išraiška iš Pietų Afrikos. Matthew Duke nebuvo santūrus ir įvardino šį vyną kaip "“This is frickin marvelous chenin”. Šios vyninės filosofija labai paprasta - gaminti geriausius vynus. Tai be abejonės tikslas, kuriam gamta kelia nuolatinius iššūkius su kasmetinėmis metų variacijomis. Tačiau dėmesinga vynuogyno priežiūra ir jo stebėjimas leidžia priiimti geriausius sprendimus. Nors nesertifikuoti, Ken Forrester vynai gaminami stengiantis laikytis aplinkai draugiškų, tvarių ir ją tausojančių standartų.