Baltasis sausas
Švaru, tvirta, užtikrinta: mes visada ieškome tropinio brandumo užuominos bei tvirto vyno stoto. Norėdami tai pasiekti, vynuoges renkame rankomis iš trijų, viena nuo kitos per 300 metrų nutolusių, augaviečių Stellenbosche, Elime ir Darlinge. Tai suteikia tris unikalius skonio profilius. Fermentacija vykdyta kiekvieno vynuogyno sulčių atskirai. Po fermentacijos vynai sumaišomi ir laikomi su mielių nuosėdomis 8 savaites, siekiant sukurti kremišką ir švelnų vyno charakterį.
Kvapnus, vaisiškas, sausas baltasis vynas kvepia figų lapais, persikais ir nektarinais, pavasarinėmis pievomis.
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie jūros gėrybių, keptos žuvies, salotų su šviežiu ožkos sūriu, vištienos, patiekalų su makaronais.
"Mūsų idėja buvo paprasta – sukurti geriausią vyną. Pirmus ketverius ar penkerius metus neturėjome ką parodyti" sako Kenas Forresteris. Tačiau nuvežę butelį vyno į Londoną Mattew'ui Duke'ui, susilaukė neįtikėtinos jo reakcijos. Tai buvo vyno ekspertams iki šiol nepažinta Chenin Blanc išraiška iš Pietų Afrikos. Matthew Duke nebuvo santūrus ir įvardino šį vyną kaip "“This is frickin marvelous chenin”. Šios vyninės filosofija labai paprasta - gaminti geriausius vynus. Tai be abejonės tikslas, kuriam gamta kelia nuolatinius iššūkius su kasmetinėmis metų variacijomis. Tačiau dėmesinga vynuogyno priežiūra ir jo stebėjimas leidžia priiimti geriausius sprendimus. Nors nesertifikuoti, Ken Forrester vynai gaminami stengiantis laikytis aplinkai draugiškų, tvarių ir ją tausojančių standartų.