Saldusis saldus
Rožių žiedlapių, rožių aliejus, raudonųjų uogų, arbūzo, aromatų vynui gaivą suteikia citrusinės natos. Muskato nata bei labai subtilūs taninai suteikia vynui charakterį. Burnoje šiltas, švelnus.
Vynas brandinamas 12 mėnesių - 2/3 naujose ir 1/3 naudotose ąžuolo statinėse.
Likutinis cukraus kiekis -127,8g/l
Rūgšties kiekis - 5,8g/l
Tiekti 10-12 °C prie vyšnių torto, blynelių su lazdyno riešutų kremu.
Kracher vyninė Austrijoje įsikūrusi šalia Neusiedl ežero. Tai viena iš nedaugelio vietų pasaulyje, kurioje praktiškai kiekvienais metais įmanoma užauginti ir nuimti tinkamą kilniojo puvinio paveiktą derlių bei gaminti saldžius vynus. Būtent saldūs Kracher vynai pelnė pasaulinį pripažinimą ir įvairius titulus, pats gamintojas penkiskart pripažintas metų vyndariu, o vienas žymiausių vyno kritikas Robertas Parkeris vertina Kracher vynus aukščiausiais balais (vienintelis Austrijos vyninės vynas įvertintas 100 balų!). Kracher vynas pasižymi harmonija, kadangi saldumą atsveria ir subalansuoja gaivi rūgštis, o patys kompleksiškiausi vynai yra išskirtinai ilgaamžiai ir tampa kolekcionavimo objektu.