Saldusis saldus
Vynas gaminamas iš vėlyvojo rinkimo vynuogių, paveiktų kilniojo puvinio. Likutinio cukraus vyne – 173,2 g/l, rūgštingumas – 7,3 g/l. Vynas fermentuojamas ir 18 mėnesių brandinamas plieno talpose. Greipfrutų žievelių, baltų žiedų ir žolelių aromato puokštė. Jaučiamas tropinių vaisių skonis, prinokusių geltonų persikų natos.
Tiekti 10–12 °C prie egzotinių vaisių desertų, Zalcburgo suflė, rokforo.
Features a deep well of ripe pear, glazed apricot and candied quince flavors that are thick with floral and spice notes. Hints of dried ginger and white pepper, accompanied by plenty of creamy notes, linger on the finish. Drink now through 2040.
Kracher's 2009 Scheurebe Trockenbeerenauslese No 2 Zwischen den Seen offers ripe grapefruit and pineapple aromas. Sweet, fresh, piquant and with a firm and good tannin structure, this wine is slowly starting its maturity phase. Minty flavors in the finish.
Kracher vyninė Austrijoje įsikūrusi šalia Neusiedl ežero. Tai viena iš nedaugelio vietų pasaulyje, kurioje praktiškai kiekvienais metais įmanoma užauginti ir nuimti tinkamą kilniojo puvinio paveiktą derlių bei gaminti saldžius vynus. Būtent saldūs Kracher vynai pelnė pasaulinį pripažinimą ir įvairius titulus, pats gamintojas penkiskart pripažintas metų vyndariu, o vienas žymiausių vyno kritikas Robertas Parkeris vertina Kracher vynus aukščiausiais balais (vienintelis Austrijos vyninės vynas įvertintas 100 balų!). Kracher vynas pasižymi harmonija, kadangi saldumą atsveria ir subalansuoja gaivi rūgštis, o patys kompleksiškiausi vynai yra išskirtinai ilgaamžiai ir tampa kolekcionavimo objektu.