Baltasis sausas
Gaiva, lengvumas ir elegancija iš šiaurinės Italijos. Gelsvai žalsvos spalvos vynas kvepia geltonaisiais obuoliais, abrikosias, mandarinais, migdolais, akacijomis. Vaisiškas, gėlių ir medaus poskonio.
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie pastos/ spagečių su sūriu, lengvų salotų, baltos garintos žuvies, minkštų sūrių.
Septintos vyndarių kartos darbas vainikuotas - mokslo ir meno santuoka. Suformuota kultūrinė harmonija, atspindinti unikalų vokiško tikslumo ir jautrumo bei itališko kūrybiškumo derinį. Montagna mieste (buvęs Südtirol) įsikūrusioje vyninėje gaminami vynai iš geriausių Delle Venezie DOP apeliacijoje augančių vynuogynų. Nuoseklumas, patikimumas, išraiškingumas ir jausmingumas - šių vynų turinys. Etiketė sukurta Italijos menininko Riccardo Schweizer.