Raudonasis sausas
Lėtai besiskleidžiantis vynas, kuris bręsdamas atskleidžia šviežių čiobrelių, raudonėlių, rožės žiedlapių, žibuoklių natas persipinančias su sodriais šilkmedžio, raudonųjų vyšnių, aviečių, cinamono, vanilės ir anyžių aromatais.
Tiekti 14-16 °C temperatūros prie antienos krūtinėlės, vištienos troškinio su grybais ir morkomis, troškintos triušienos su čiobreliais.
Lissome and polished, with expressive violet and blueberry aromas and precise but richly complex flavors of plum, mineral and spiced cinnamon. Finishes with refined and steely tannins. Drink now through 2023. 471 cases made. — TF
Medium ruby in color, the 2015 Pinot Noir Mimi's Mind has just a touch of flinty reduction on the nose to begin, opening out to black cherry, wild blackberry, dried lavender and warm earth with spices in the background. Light to medium-bodied, it’s silky in the mouth with concentrated red and black fruits, spices and notes of dusty soil and autumn leaves. It has a frame of firm, grainy tannins and wonderful juicy acidity to lift the long spicy finish. Give this another year or two in bottle.
„Lingua Franca“ 2015 m. įkūrė Larry Stone'as, Davidas Honigas ir Dominique'as Lafonas, įkvėptas išskirtinės vynuogynų vietos - Eola-Amity Hills, kurią Larry nusipirko 2012 m. Netrukus jie pasamdė Thomasą Savre, puikų jauną vyndarį, turintį darbo patirties kai kuriuose geriausiuose Burgundijos vyno ūkiuose. Kartu jie subūrė talentingų ir aistringų narių komandą, vykdančią atsakingą ūkininkavimą, tausojant gamtą ir aplinką. Per kelis mėnesius tapęs devintuoju JAV someljė meistru Larry Stone'as tapo pirmuoju amerikiečiu, laimėjusiu prestižinį tarptautinį Prancūzijos someljė konkursą Paryžiuje. Jo karjera tęsiasi 30 metų kaip restorano savininko ir someljė restoranuose „Four Seasons“, „Charlie Trotter's“ ir „Rubicon“ , o kulminaciją pasiekia "Lingua Franca" vyninė, kur įgyvendinama jo svajonė - gaminti išskirtinius Oregono vynus.