Auksinės razinos juodajame šokolade.
Sudedamosios dalys: kakavos masė (min, kakavos kiekis 58 %), cukrus, auksinės razinos (sulfitai), tirštiklis (akacijų guma), kakavos sviestas, dehydruotas sviestas , gliukozės sirupas, emulsiklis (sojos lecitinas), natūralūs skonio stiprikliai, alkoholis (0,3 %), šelakas.
Sudėtyje yra pieno produktų pėdsakų. Gali būti riešutų, sojos, gliuteno ir kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1907 kJ / 456 kcal, riebalai 22 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13 g, angliavandeniai 61 g, iš kurių cukrų 54 g, baltymai 4 g, druska 0,08 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
"Mademoiselle de Margaux", įsikūrusi Margaux, prestižiniame Bordo regione, Prancūzijoje, nuo 1969 metų kuria išskirtinius šokolado gaminius. Iš pradžių garsėjusi savo "Guinettes" (vyšniomis juodajame šokolade su armanjaku) ir aukštos kokybės šokolado plytelėmis, įmonė netikėtai išgarsėjo su "Sarments du Médoc" – unikaliomis, vijoklio šakeles primenančiomis šokolado lazdelėmis. Šis produktas, gimęs iš techninės klaidos, tapo tikra įmonės vizitine kortele, pelniusia tarptautinį pripažinimą.
Šokolado stilius
"Mademoiselle de Margaux" šokoladas pasižymi elegancija, subtilumu ir aukščiausia kokybe. Kiekvienas gaminys atspindi prancūzišką meistriškumą ir dėmesį detalėms.
Prestižiniai gaminiai
"Mademoiselle de Margaux" didžiuojasi savo ikoniškais produktais, kurie pelnė tarptautinį pripažinimą:
Derinimas
"Mademoiselle de Margaux" šokoladas yra sukurtas mėgavimuisi. "Sarments du Médoc" puikiai dera su šampanu, vynu ar stipriaisiais gėrimais, sukuriant prabangų ir rafinuotą derinį. "Guinettes" yra puikus desertas arba dovana ypatingomis progomis. Šie šokolado gaminiai yra skirti mėgautis bet kuriuo metu, o jų kokybė ir skonis išlieka nepriekaištingi.