Raudonasis sausas
Vynmedžiai auga kalkingame smėlio ir priemolio dirvožemyje. Rankomis skintas derlius fermentuotas 30–32 °C temperatūroje. Maceracija -10 dienų, įvykdyta pilna malolaktinė fermentacija.
Vyšnių, raudonųjų slyvų, labai nokių trešnių, pipirų aromatų. Tankios struktūros, gaivus, dinamiškas, vidutinio intensyvumo taninų, žaismingos rūgšties.
Likutinis cukraus kiekis - 1,0 g/l
Rūgšties kiekis -5,3 g/l
Tiekti 16-18 °C prie laukinės paukštienos su raudonais kopūstais ir lengvais padažais, traškios kiaulienos šoninės keptos ant griliaus, jautienos karpačio, ant laužo keptų veršienos dešrelių.
Markowitschių pavardė užima tvirtas pozicijas tarp ryškiausių Karnuntumo regiono vyno gamintojų. Skirtingos kainos ir kokybės baltųjų ir raudonųjų vynų spektras yra elegantiškas ir patrauklus pirkėjui. Vyndarys eksperimentuoja su įvairių dydžių ir gamintojų ąžuolo statinėmis. Čia gaminami vieni įdomiausių Austrijos "Pinot Noir" vynų.