Raudonasis sausas
Ryškus ir mėsingas vidutinio kūno vynas su daugybe tvirtų taninų. Šiek tiek dūminio charakterio ir pikantiškumo. Gana tvirtas ir ilgas poskonis su gervuogių sėklų charakteriu. Dėl tamsių uogų aromato ir nuostabios saldžių vaisių šerdies šis vynas yra tiesiog nenugalimas. Göttlesbrunn vietovė, kurioje auga vynmedžiai, pasižymi kalkingu Dunojaus žvyro dirvožemiu. Vynuogių derlius surinktas rankomis, fermentacija vykdyta kartu su odelėmis 14 dienų nuolat palaikant 30–32°C temperatūrą.Po malolaktinio virsmo vynas 18 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse.
Likutinis cukraus kiekis: 0,9g/l.
Rūgšties kiekis: 5,2g/l.
Tiekti 16–18 °C prie raudonos mėsos troškinių, kepsnių, ant grotelių keptų dešrelių, brandintų sūrių. Geriausias maisto partneris - ėriena su rozmarinu.
A bold and fleshy medium-bodied red with plenty of healthy tannins. Quite some smoky character and a touch of savory, but the fruit is stronger. Quite a firm finish with blackberry seed character. Drink or hold.
Markowitschių pavardė užima tvirtas pozicijas tarp ryškiausių Karnuntumo regiono vyno gamintojų. Skirtingos kainos ir kokybės baltųjų ir raudonųjų vynų spektras yra elegantiškas ir patrauklus pirkėjui. Vyndarys eksperimentuoja su įvairių dydžių ir gamintojų ąžuolo statinėmis. Čia gaminami vieni įdomiausių Austrijos "Pinot Noir" vynų.