Baltasis sausas
Vynas intensyvus, galingo prinokusių vaisių aromato su prieskonių nata; burnoje svarus ir subalansuotas, su ilgai išliekančiu poskoniu. Vynas gaminamas iš 40-45 metų senumo vynmedžių derliaus. Brandinamas: 80% plieno talpose 20°C temperatūroje ir 20% ąžuolo statinėse, vynas visose talpose brandinamas su mielių nuosėdomis.
Likutinis cukraus kiekis: 1,4g/l
Rūgšties kiekis: 5,8g/l
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie Vienos šnicelio, Azijos virtuvės patiekalų.
Markowitschių pavardė užima tvirtas pozicijas tarp ryškiausių Karnuntumo regiono vyno gamintojų. Skirtingos kainos ir kokybės baltųjų ir raudonųjų vynų spektras yra elegantiškas ir patrauklus pirkėjui. Vyndarys eksperimentuoja su įvairių dydžių ir gamintojų ąžuolo statinėmis. Čia gaminami vieni įdomiausių Austrijos "Pinot Noir" vynų.