Raudonasis sausas
'Pinot Noir' vynmedžiai auga žvyringame priemolyje. Pasibaigus vyno maceracijos ir fermentacijos procesams, kurie vykdyti 27–29 ° C temperatūroje bei po malolaktinio virsmo, brandinimas perkeltas į naudotas prancūziško ąžuolo statines.
Sodrios rubino - granato spalvos vynas pasižymi intensyviu aviečių ir laukinių vyšnių aromatu. Skonyje juntamos gudobelių, aronijų uogos bei švelnios gvazdikėlių natos. Minkštas, lengvas, traškios rūgšties.
Likutinis cukraus kiekis 0.9g/l;
Likutinis rūgšties kiekis 5,4g/l.
Patiekti 14-16 °C temperatūros prie paukštienos širdelių, švelnios antienos, rizoto su grybais, picos ar minkštų, brandintų sūrių.
Markowitschių pavardė užima tvirtas pozicijas tarp ryškiausių Karnuntumo regiono vyno gamintojų. Skirtingos kainos ir kokybės baltųjų ir raudonųjų vynų spektras yra elegantiškas ir patrauklus pirkėjui. Vyndarys eksperimentuoja su įvairių dydžių ir gamintojų ąžuolo statinėmis. Čia gaminami vieni įdomiausių Austrijos "Pinot Noir" vynų.