Raudonasis sausas
Vynas užburia santūriu turtingumu ir tekstūros sudėtingumu. Fantastiška vaisių ir smulkių taninų integracija koncentruotame ir grakščiame kiekviename gurkšnyje. Ilgas poskonis su šlapios žemės niuansais. Ilgas brandinimo potencialas. Augavietė ir dirvožemis, kuriame žymiai didesnė molio dalis puikiai tinka 'Zweigelt' vynuogėms. Vynuogių derlius surintas rankomis. Fermentacija vyko kartu su odelėmis atvirose talpose nuolat palaikant 30°C temperatūrą apie 20 d. Po to vynas 18 mėn.brandintas 500l ąžuolo statinėse.
Likutinio cukraus kiekis:1,0g/l
Rūgšties kiekis: 5,0g/l
Tiekti 16–18 °C prie raudonos mėsos troškinių, kepsnių su tvirtais padažais.
Wonderful nose of sour cherries and blueberries with a slew of gingerbread spices. I love the restrained richness and textural complexity of this remarkable red from the zweigelt grape. Fantastic integration of fruit and fine tannins on the concentrated and graceful palate. Long finish with wet earth complexity. Very good aging potential. Sustainable. Drink or hold.
Markowitschių pavardė užima tvirtas pozicijas tarp ryškiausių Karnuntumo regiono vyno gamintojų. Skirtingos kainos ir kokybės baltųjų ir raudonųjų vynų spektras yra elegantiškas ir patrauklus pirkėjui. Vyndarys eksperimentuoja su įvairių dydžių ir gamintojų ąžuolo statinėmis. Čia gaminami vieni įdomiausių Austrijos "Pinot Noir" vynų.