Vynas daromas iš nuosavų vynuogių, gamybos procesas kontroliuojamas nuo pradžios iki pabaigos. Kãva ne mažiau nei 24 mėn. laikyta su mielių nuosėdomis.
Blyškiai gelsvos spalvos, kvepia cidonija, sausmedžiu, jūros kriauklėmis, žaliais obuoliais. Vaisiškas, riešutiškas, gaivus.
Tiekti 6-8 °C temperatūros kaip aperityvą, su austrėmis, jūros gėrybėmis, žuvies patiekalais ar minkštais sūriais.
Iš Katalonijos kilusioje Mascaró šeimoje jau trečios kartos atstovai daro vyną. Šeima gamina ne tik kavą (cava), bet ir baltąjį, rožinį, raudonąjį vyną bei kokybišką brendį. Ji geba senąsias tradicijas derinti su moderniomis technologijomis. "Mascaró" brendžiai gaminamas pagal specialias šeimos receptūras, naudojant dvigubą distiliavimo sistemą. "Mascaró" brendžiai yra šios šeimos vizitinė kortelė. "Mascaró " vynai brandinami Taragonos regione, šeimos vynuogynuose, anksčiau priklausiusiuose vienuoliams. "Mascaró " gėrimų gamybos procesas griežtai kontroliuojamas pačių šeimininkų – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius.