Putojantis
Žalsvai gelsvos spalvos, žaliųjų citrinų, obelų žiedų, nesunokusios kriaušės, abrikosų aromatų. Vaisiškas, gaivus, riešutiško poskonio.
Vynas su mielių nuosėdomis laikytas ne mažiau nei 24 mėn.
Likutinis cukraus kiekis - 3g/l.
Rekomenduojama patiekti atvėsintą iki 6-8 laipsnių kaip aperityvą.
Iš Katalonijos kilusioje Mascaró šeimoje jau trečios kartos atstovai daro vyną. Šeima gamina ne tik kavą (cava), bet ir baltąjį, rožinį, raudonąjį vyną bei kokybišką brendį. Ji geba senąsias tradicijas derinti su moderniomis technologijomis. "Mascaró" brendžiai gaminamas pagal specialias šeimos receptūras, naudojant dvigubą distiliavimo sistemą. "Mascaró" brendžiai yra šios šeimos vizitinė kortelė. "Mascaró " vynai brandinami Taragonos regione, šeimos vynuogynuose, anksčiau priklausiusiuose vienuoliams. "Mascaró " gėrimų gamybos procesas griežtai kontroliuojamas pačių šeimininkų – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius.