Raudonasis sausas
Gaivus ir troškulį malšinantis, pasižymintis subtiliomis pipirinėmis ir smilkalų natomis.Vynuogės auginamos Beka slėnio šlaituose 900-1200 metrų aukštyje. 15 ha vynuogyne dominuoja mergelio dirvožemis, o vidutinis vynmedžių amžius siekia 40 metų. Fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose. Vynas metus brandintas didelėse ąžuolo talpose ir išpilstytas po švelnios filtracijos.
Patiekti 16 - 18°C temperatūros prie ėrienos kepsnio, vištienos kepsnio su naminiu barbekiu padažu ar kepto netikro zuikio.
Massaya - tai 50 ha Libano vyno ūkis, kurio sėkmę užtikrino geros ekspozicijos vieno kilometro aukštyje esantys Bekaa slėnio vynuogynai ir žymių Prancūzijos vyndarių patirtis. Tarp šio ūkio įkūrėjų - Dominique Hébrard iš Château Cheval Blanc, Hubert de Boüard de Laforest iš Château Angélus ir Daniel Brunier iš Château Le Vieux Télégraphe.