Raudonasis
20 metų vynmedžiai auga Libano kalnų papėdėje, 1000m virš jūros lygio.Dirvožemis - kalkingas molis. Vynuogės renkamos rankomis.
Vynas 20-22 mėn. brandinamas didelėse 300hl ąžuolo talpose, po to 2 metus laikomas butelyje.
Saldžiojo tabako, kvapniųjų pipirų, vytintos mėsos, šalavijų, saldymedžio, datulių aromatų. Burnoje elegantiškas, svarus, ilgo prieskoniško poskonio.
Tiekti 16-18 °C prie jautienos didkepsnių, troškintos žvėrienos, kietųjų sūrių.
Massaya - tai 50 ha Libano vyno ūkis, kurio sėkmę užtikrino geros ekspozicijos vieno kilometro aukštyje esantys Bekaa slėnio vynuogynai ir žymių Prancūzijos vyndarių patirtis. Tarp šio ūkio įkūrėjų - Dominique Hébrard iš Château Cheval Blanc, Hubert de Boüard de Laforest iš Château Angélus ir Daniel Brunier iš Château Le Vieux Télégraphe.