Raudonasis sausas
Vynuogynas yra 30-40 metų amžiaus, ant Pommard kalvos, šalia Les Arvelets 1er Cru su pietine ekspozicija ant stataus šlaito ir nederlingu uolingu dirvožemiu. Šita dalis nepaliesta Filokseros ir vynmedžiai naudoti atkuriant Beaune regiono vynuogynus.
Gaivus ir minerališkas su kalkingais taninais, puiki ekspozicija leidžia idealiai sunokti vynuogėms.
Tiekti 16-18 °C prie tuno kepsnio, antienos su bruknių padažu arba klasikinio jautienos steiko.
Nicolas Rossignol yra naujos kartos vyndarys ir superžvaigždė iš Volnay kaimelio Burgundijoje, darantis vynus iš nuosavų ir šeimai priklausančių vynuogynų Volnay, Pommard, Beaune apeliacijose. Vyndario vyno stilius apibūdinamas, kaip sofistikuotas – gilios spalvos, klasikinio požiūrio su išgrynintų ir intensyvių vaisių daugiasluoksniškumu, šilkinių taninų ir sufokusuotų uogų salsvumu poskonyje. Pradėjęs vyndario karjerą 1994 metais šeimos vyninėje iki tol mokėsi įtakingose vyninėse skirtingose šalyse – Burgundijoje, Ronos slėnyje (Domaine du Vieux Telegraphe), Bordo, Stellenbosch (PAR), sukurdamas savitą vyndarystės techniką. Daro apie 30 skirtingų vynų, teigdamas, kad „darydamas daugiau skirtingų vynų labiau ir greičiau mokaisi. Patirtis darant vieną vyną, gali būti panaudota kitam“. Nicolas Rossignol specializuojasi Volnay ir Pommard vynuose ir suteikia retą galimybę paragauti po 8-9 skirtingus vynus iš šių apeliacijų bei įsigilinti į jų terroir ir stilių. Šalia to vynai iš Beaune, bei bazinis vynas Héritière daromas iš 1922 metais pasodinto vynuogyno šalia Pommard, kuris turi ypatingą senų vynmedžių ir klono Pinot Noir ekspresiją, mažo derlingumo, daromo ir brandinamo, kaip premier cru kategorijos vynas, kuris atsiskleidžia tvirtesniu senosios Burgundijos stiliumi. Anot Nicolas Rossignol yra didelis skirtumas tarp Pommard ir Volnay – Pommard yra kiek vėsiau nei Volnay, kuris yra atsisukęs į saulėtą šlaitą, kai Pommard yra ant buvusios upės vagos su slėniu už miestelio. Todėl Volnay vyno taninai yra nokesni ir apvalesni, kai tuo tarpu Pommard – išraiškingesni, tvirtesni ir vedantys iki pat poskonio. Tačiau kiekvienas vynas išreiškią savitą charakterį. Vynas daromas skrupulingai atrenkant vynuoges vynuogyne ir vyninėje, vadovaujantis biodinamine filosofija, mėnulio kalendoriumi ir gravitaciniu judėjimu vyninėje.