Baltasis sausas
„Le Clos Saint Marc“ (1,70 ha) yra A.O.C Chassagne-Montrachet 1er Cru „Les Vergers“ dalis.Šį mūsų Domaine vynmedį anksčiau vietiniai gyventojai naudojo kaip sodą. Vynuogės sirpsta į šiaurės rytus nukreiptame vynuogyne. Vidutinis vynmedžių amžius - 25 metai. Vyno gamybos būdas yra ekologinis, tačiau nesertifikuotas.
Rankomis skinamos uogos vyninėje nedelsiant spaudžiamos pneumatiniu presu. Vynas brandinamas 17 mėnesių: 4 mėnesius nerūdijančio plieno talpose, likusį laiką ąžuolo statinėse, iš kurių 23 % naujo ąžuolo.
Blyškios citrinos spalvos vynas kvepia sodo vaisiais, apelsinų žiedais, dūmo aromatu. Burnoje vynas energingas, gaivios rūgšties, gyvybingos struktūros.
Patiekti 12-14°C prie šviežios lašišos, pagardintos krapais, vėžių kreminiame padaže, šukučių, intensyvaus skonio sūrių, baltos mėsos patiekalų, kaip pavyzdžiuo veršienos.