Baltasis sausas
Vynuogynas ribojasi su Meursault Perrieres Dessus. Dirvožemio tipas - akmeningas klintmolis. Tai daro įtaką vynui, suteikia minerališką vyno stilių. Vasaromis vynmedžiai dažnai patiria stresą nuo karščio.
Vynas brandintas 18 mėnesių: 5 mėnesius nerūdijančio plieno talpose, likusią dalį prancūziško ąžuolo statinėse, iš kurių 25 % naujos.
Blyškios aukso spalvos vynas medumi ir prieskoniais, sviestiniais kepiniais, sausainiais. Burnoje vynas apvalus, kremiškos tekstūros, gaivios rūgšties, ilgo poskonio.
Patiekti 10-12° C temperatūros prie jūros gėrybių, foie gras, mėlynojo pelėsio sūrių.
Leflaive šeimos istorija Puligny Montrachet apylinkėse prasidėjo dar 1717 metais. 20 a pradžioje Joseph Leflaive tėvo įkurtoje Domaine Leflaive vyninėje ėmė aktyviai supirkinėti geriausius Chardonnay vynuogynus. Kiek vėliau Joseph sūnus Olivier bevadovaudamas Domaine Leflaive vyninei įkūrė Olivier-Leflaive ūkį, kuris jam leido dirbti ne tik su baltosiomis, bet ir raudonosiomis vynuogėmis iš už Puligny Montrachet ribų. Kuo daugiau pastangų Olivier dėjo į savo naująjį ūkį, tuo geriau jam sekėsi. Galop 1994 metais jis paliko Domaine Leflaive, kad galėtų pilnai susikoncentruoti savo asmeniname vyndarystės projekte. Itin reikšmingi Olivier-Leflaive ūkiui buvo 2010 metai, kuomet Olivier-Leflaive atsiemė savo vynuogynus, kuriuos 18-likai metų buvo išnuomavę Domaine Leflaive ūkiui. Šiuo metu Olivier-Leflaive valdo 15 hektarų Puligny, Chassagne ir Meursault apylinkėse. Visi ūkio baltieji vynai vinifikuojami ąžuolinėse statinėse. Olivier Leflaive gamindamas vyną vaikosi skonio taurumo ir elegancijos, o ne jėgos. Įdomu, kad net ir galėdamas ilgai bręsti rūsyje Olivier vynas vertinamas dėl savo ankstyvos ragavimo lango pradžios.