Vilnius

Klaipėda

Pierre Huet  Calvados Hors d'Age AOC

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Pierre Huet Calvados Hors d'Age AOC

89.00

Aprašymas

Hors d'Age kategorijos kalvadosas mažiausiai 12 metų brandinamas ąžuolo statinėse.

Gėrimo gamybai obuolių sultys fermentuojamos 12 mėnesių, 100-to metų senumo ąžuolo statinėse. Naudojama dviguba distiliacija.

Gėrimas galingas savo aromatais ir skoniais, puikaus balanso tarp ąžuolo ir obuolio, ilgo poskonio.

Patiekti 18-20°C kaip didžestyvą, su riešutais ar džiovintais vaisiais. 

Apie gamintoją

Penktos kartos valdoma kalvadoso distilerija. François Huet (1859-1925) Pradėjo gaminti pirmuosius "Pierre Huet" distilerijos kalvadosus. Pierre Huet (1890-1975) Francois sūnus, kuris parduodavo savo produkciją geriausiems restoranams (Paul Bocuse, Taillevent, Guérard...). François Huet (1921-2013) Francois anūkas, aistringas distiliuotojas, kuris gamino konkrečių metų ("Vintage") kalvadosus, kurie iki šių dienų yra šeimos pasididžiavimas. Pierre and Philippe Huet Francois proanūkiai, kurie prisijungė prie šeimos verslo (1970 ir 1972). Cyril Marchand-Huetand ir François-Xavier Huet Penktoji karta prisijungusi prie šeimos verslo bei tęsia šeimos tradicijas.

Jums galėtų patikti