Pirmoji košerinė grapa, kurios gamybos protokolus griežtai prižiūri Padujos rabinas, laikantis JAV ir Izraelio sertifikavimo įstaigų nuostabų: Certification Authorities OU - USA (Union of Orthodox Jewish Congregations of America, Kashruth Division) ir Badatz “Beit Yossef”- Israel.
„Poli Eve Kosher“ yra distiliuojama iš ‘Muscat’ vynuogių veislių, užaugintų košeriniame vynuogyne Toskanoje. Iš šių vynuogių veislių gaminamas švelnus ir aromatingas gėrimas. Skaidrios spalvos, kurio aromate dominuoja gėlių ir vaisių, citrusų aromatai, ilgai išliekantis skonis.
1898m. šiaudinių skrybėlių gamintoją GioBattą aistra grapai privertė pasigaminti mažą distiliatorių ir eiti per pažįstamus vyndarius distiliuojant po vyno spaudimo likusią vynuogių masę. Šį jo hobį perėmė jo vaikai ir vaikaičiai - anūkas Jacopo Poli šiandien gamina vieną iš geriausių Italijoje grapų.
Įspūdingoje distiliarinėje laikomasi penkių pagrindinių principų:
Pirma, naudojama tik šviežia ir sveika žaliava, jos atvežama vienai dienai ir tik toks kiekis, kokį gali perdirbti turima įranga.
Antra, žaliava distiliuojama iškart, nelaikoma.
Trečia, naudojami seniausi istoriniai distiliatoriai.
Ketvirta, dirbama be perstojo ir aistringai.
Penkta, gerbiamas produktas bei vartotojas.
Šie principai padeda Jacopo Poli'o šeimai pagaminti nuostabaus gėlių, prieskonių, vaisių aromato ir švelnaus, elegantiško ar intensyvesnio, rupesnio skonio grapas bei likerius, kurie pripažįstami daugelyje pasaulio šalių, bei puikuojasi garsiausių restoranų meniu.