Rankų darbo figos šokolade iš Ispanijos. Mažytės Ekstremadūros regione užaugintos figos, užpildytos baltojo šokolado ir Marc de cava skonio kremu ir padengtos plonu rožinio šokolado sluoksniu. Pakuotėje yra 8 vnt saldainių.
Mūsų parduotuvėse jos - tarp mėgstamiausių saldumynų jau daugelį metų.
Sudedamosios dalys: džiovintos figos (45%), baltasis šokoladas (22%)(kakavos min. 30%) (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, naturali vanilės esencija), pasterizuota grietinėlė (pienas), gliukozės sirupas, koncentruotas sviestas (pienas), drėgmę išlaikanti medžiaga: sorbitolis, natūralus Marc de Cava aromatas, druska, konservantai: sorbo rūgštis, citrinų rūgštis.
Sudėtyje yra pieno, sojos produktų. Gali būti riešutų pėdsakų. Sudėtyje nėra gliuteno.
Energinė vertė (100 g): 1685 kJ / 402 kcal, riebalai 18,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 11,7 g, angliavandeniai 53,9 g, iš kurių cukrūs 36,2 g, skaidulos 3,2 g, baltymai 3,9 g, druska 0,28 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Ispaniškos baltosios figos iš Estremadūros regiono. Šios figos du metus iš eilės prestižinėje maisto parodoje Niujorke pelnė geriausiojo deserto pasaulyje titulą. Užkrečiamai skanu! Kiekviena figa yra kruopščiai atrenkama rankomis, pasiliekant tik tinkamo dydžio (turi būti mažytės) ir gerai prinokusias; tada atsargiai nuplaunamos ir 48 valandas džiovinamos kaitrioje Ispanijos saulėje. Kiekvienas gardėsis atskirai šventiškai suvyniotas, o po gražiu popierėliu slepiasi tikrai magija – geriausios mažosios Almoharin figos, užpildytos gardžiu įdaru. Kiekviena figa pamirkoma į švelnų šokoladą, taip figos pasidengia tolygiu bei plonu jo sluoksniu.