Raudonasis sausas
Aukštos kokybės vynas, pasižymintis gilumu, vaisiškumu ir išskirtine pusiausvyra. Apvalių taninų vynas, išryškinantis sudėtingus vaisių ir prieskonių aromatus. Derlius nuimamas tik optimaliai subrendęs, rūsyje ypač rūpinamasi vyno gaminimu, kad uogos maksimaliai išreikštų pirminio terroir kvintesenciją. Terroir sudaryta iš kalkakmenio, smiltainio, mergelio ir akmenų bei Viduržemio jūros klimato. Kad išgauti vaisišką vyno profilį, maceracija vykdyta 12-15 dienų. 'Merlot' vynas brandintas ąžuolo statinėse (30% naujos). Vynas vertinamas ir jaunas ir brandintas.
Tiekti 16-18°C prie ant grotelių keptos mėsos, keptų baklažanų, pikantiško pyrago su figomis, lazdyno riešutų, kaimiško kumpio ir parmezano.