Vilnius

Klaipėda

 Sarpa Oro Di Poli

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Sarpa Oro Di Poli

57.00

Aprašymas

"Sarpa" grapos pavadinimas išvertus iš Veneto dialekto reiškia "vynuogių išspaudos". Gėrimas distiliuojamas mažomis partijomis iš Merlot ir Cabernet Sauvignon vynuogių išspaudų.Grapa 4 metus brandinta prancūziško ąžuolo statinėse. 

Blyškios aukso spalvos. Aromate juntami vaško, džiovintų obuolių, abrikosų ir rudojo cukraus kvapai. Burnoje vaisiška, riešutiška, juntama kakava ir vanilė, medus.

Tiekti 18-20 °C kaip digestyvą.

 

Apie gamintoją

1898m. šiaudinių skrybėlių gamintoją GioBattą aistra grapai privertė pasigaminti mažą distiliatorių ir eiti per pažįstamus vyndarius distiliuojant po vyno spaudimo likusią vynuogių masę. Šį jo hobį perėmė jo vaikai, vaikaičiai. Giobattos vaikaitis Jacopo Poli's šiandien gamina vieną iš geriausių Italijoje grapų. Įspūdingoje distiliarinėje laikomasi penkių pagrindinių principų. Pirma, naudojama tik šviežia ir sveika žaliava, jos atvežama vienai dienai ir tik toks kiekis, kokį gali perdirbti turima įranga. Antra, žaliava distiliuojama iškart, nelaikoma. Trečia, naudojami seniausi istoriniai distiliatoriai. Ketvirta, dirbama be perstojo ir aistringai. Penkta, gerbiamas produktas bei vartotojas. Šie principai padeda Jacopo Poli'o šeimai pagaminti nuostabaus gėlių, prieskonių, vaisių aromato ir švelnaus, elegantiško ar intensyvesnio, rupesnio skonio grapas bei likerius, kurie pripažįstami daugelyje pasaulio šalių, bei puikuojasi garsiausių restoranų meniu.

Jums galėtų patikti