Raudonasis sausas
Vynas jaunatviškas, gaivus, dinamiškas, švelnus, šiltas ir harmoningas kvepia šilta vasara tarp prinokusių raudonųjų uogų. Lengvai geriamas, jaunų vynmedžių( apie 10 metų) vynas.
Likutinis cukraus kiekis vyne: 7-8 g/l.
Tiekti 14-16°C prie vytinto kumpio, picų, pastos (Apulijos "ausyčių") su mėsos padažu, fokačios, farširuotų baklažanų.
2005 m. buvo įkurta Tenuta Giustini vyninė, ji įsipareigojo savo vynui auginti tik aukščiausios kokybės vynuoges, rinkti jas rankomis, gerbti natūralų ciklą ir atsižvelgti į klientų interesus ir poreikius. Kiekviename vyno laše sudėtos keturių kartų vyndarių ir gamtos sukurtos emocijos.
"Metai po metų, derlius po derliaus. Dirbame siekdami tobulinti save ir vyną, kurį pilame į butelį. Siekiame vyno, gebančio branginti praeities patirtį, interpretuoti dabarties signalus ir priimti ateities iššūkius.
Mes nesame tik vynas - MES VYNAS JUDĖJIME!
Vyninei vadovauja Giuseppe Papadopoli kartu su sūnumis Salvatore ir Federico. Tai graikų kilmės šeima, nukeliavusi į Apuliją.