Raudonasis sausas
Bellacolonna – išskirtinis vynas, pagamintas norint pažymėti vyninės 20-ąsias metines. vynmedžiai kilę iš 3 hektarų dydžio vynuogyno, esančio aukščiausioje Calderara Sottana dalyje, netoli Randazzo miesto, 600-650 metrų virš jūros lygio. Jie buvo pasodinti 2006 ir 2007 metais, itin skurdžiame, akmeningame vulkaniniame dirvožemyje.
Vynas brandinamas, įskaitant malolaktinę fermentaciją, 14 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse. Prieš išpilstant į butelius, vynas papildomą praleidžia 1 mėnesį nerūdijančio plieno talpose.
Šis vynas intensyvios rubino spalvos, aromate atsiskleidžia vyšnių, aviečių, braškių bei rožių žiedlapių kvapai. Kompleksiškumo suteikia prieskonių akcentai. Burnoje išsiskiria puiki struktūra bei ilgas raudonųjų uogų poskonis.
Patiekite 16-18 °C temperatūros su klasikiniais pastos patiekalais, lazanija arba šviežiais sūriais.
Ūkis įsikūręs šiauriniuose Etnos ugnikalnio šlaituose su vynuogynais tarp Solicchiata kaimo ir Randazzo miesto. Vietovėje, kuri istoriškai pripažinta geriausia Sicilijoje raudonųjų vynuogių augaviete, tai nepaprasta vieta - ši „sala saloje“, tai yra Etna, kurią pasirinkome mes su broliu, nors kartais tikiu, kad iš tikrųjų vieta mus pasirinko. Vieta, kur gamta yra palaidūnė, bet kartu sunki. Mes stengiamės išreikšti rafinuotą ir daugialypį šios vulkaninės žemės mikroklimatą. Ūkio filosofija paprasta. - atsižvelgiant į ekstremalų klimatą ,subtiliai valdyti vynuogynus.