Raudonasis sausas
Vynas daromas iš atskiro vynuogyno, augančio akmenuotame vulkaniniame dirvožemyje, šiauriniame Etnos ugnikalnio šlaite 700- 750mvjl. Vynmedžių amžius 50-100 metų. Fermentacija vykdyta nuolat palaikant 28-30° C temperatūrą. Po malolaktinės fermentacijos vynas 16-18 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse ir didelėse prancūziško ąžuolo talpose. Prieš išpilstant 1 mėn. laikytas nerūdijančio metalo talpose.
„Etna Rosso San Lorenzo“ atsiskleidžia per elegantiškus vyšnių, dūmo bei žemės aromatus. Burnoje jaučiami brandūs taninai ir švelni tekstūra. Šio vyno poskonis ilgas ir minerališkas.
Tiekti 16-18° C temperatūros prie pastos su mėsišku padažu, picos, skrudintos kiaulienos šoninės, vytinto kumpio, sūrių.
Ūkis įsikūręs šiauriniuose Etnos ugnikalnio šlaituose su vynuogynais tarp Solicchiata kaimo ir Randazzo miesto. Vietovėje, kuri istoriškai pripažinta geriausia Sicilijoje raudonųjų vynuogių augaviete, tai nepaprasta vieta - ši „sala saloje“, tai yra Etna, kurią pasirinkome mes su broliu, nors kartais tikiu, kad iš tikrųjų vieta mus pasirinko. Vieta, kur gamta yra palaidūnė, bet kartu sunki. Mes stengiamės išreikšti rafinuotą ir daugialypį šios vulkaninės žemės mikroklimatą. Ūkio filosofija paprasta. - atsižvelgiant į ekstremalų klimatą ,subtiliai valdyti vynuogynus.