Raudonasis sausas
"Cornas Chaillot" raudonasis vynas, pasižymintis elegancija ir galia. Jis gaminamas iš 'Syrah' vynuogių, auginamų taikant biodinamikos principus. Vinifikacija vykodma labai kruopščiai, kad būtų išsaugotas pageidautinas aromatas ir skonio kompleksiškumas. "Cornas Chaillot" vynas violetinės spalvos, kvepia vaisių, juodųjų serbentų ir pipirų natomis. Skonyje vynas harmoningas ir subalansuotas, su ilga ir švelnia, kiek prieskoniška, pabaiga.
Tiekite 16-18 °C temperatūros su ėrienos patiekalais, ant grotelių kepta mėsa ar brandintais sūriais.
Suave, mineral-driven scents of fresh blackberry, cassis and exotic spices are accompanied by a building floral nuance. Sappy and sharply focused on the palate, displaying powerful lift to the concentrated black/blue fruit, violet pastille, olive paste and spicecake flavors. Finishes extremely long and alluring, with solid mineral thrust, a hint of black pepper and youthfully chewy but non-intrusive tannins.
Tasting the finished blend from tank just before bottling, this is rounded, perfumed and measured; a rich, fresh and sunny style of vintage, with a salty finish.
Vienas iš pagrindinių šiaurinės Ronos regiono Cornas apelacijos gamintojų. Jis daro vyną iš ‘Syrah‘ vynuogių. Šie vynai, garsėja savo veislės išraiška ir aksomine tekstūra. Geriausių Les Chaillots ir Reynard cuvées gaminama tik 500 vienetų. Allemand vynų gamyba iš esmės yra tradicinė – pavyzdžiui naudojama labai mažai naujo ąžuolo. Vynuogyno sklypų vynuogės fermentuojamos atskirai nerūdijančiojo plieno ir atvirose medinėse statinėse, o perkošimai atliekami kojomis. Allemand naudoja minimalų sieros kiekį, o vynai 18-24 mėnesius brandinami su mielių nuosėdmis. Galutiniai Allemand vynai išpilstomi į butelius nefiltruoti.