Baltasis sausas
"Hunter Valley Semillon" kruopščiai renkamas iš geriausių vynuogynų, išsibarsčiusių visame Hunter slėnyje, garsėjančiame vynmedžiais, kurių vidutinis amžius - 40 metų. Vynuogės buvo renkamos mechaniškai naktį. Švelniai spaustos sultys fermentuotos nerūdijančio plieno talpose. Vynas trumpai laikytas su mielių nuosėdomis, kad įgautų papildomo sudėtingumo ir svarumo.
Vyno kvapai išsiskiria gyvybinga citrusinių vaisių ir subtilių gėlių akcentais. Burnoje jaučiasi vidutinis svarumas, vynas taip pat pasižymi ilgu poskoniu, kurį lydi gyva, energinga rūgštis, ne tik suteikianti struktūrą, bet ir žadanti puikų brandinimo potencialą.
Tiekti 8-10 °C prie uolinių austrių, sašimi arba šukučių.
Plenty of apple, nettle and pear drop aromas and flavors, with a medium body, attractive fruit and a creamy texture. A balanced and delicious semillon. Drink now. Screw cap.
1858 m. anglų imigranto Edward Tyrrell įkurta "Tyrrell's Wines" yra viena žymiausių Australijos šeimai priklausančių vyninių. Šeimos vynuogynai driekiasi nuo netoliese Sidnėjaus esančių istorinių namų Hunter valley iki Limestone Coast ir Heathcote.
Ketvirtosios kartos šeimos nario Bruce'o Tyrrell‘io vadovaujamoje vyninėje gaminami vieni iš labiausiai apdovanotų Australijos vynų, įskaitant kultinį "Vat 1 Semillon".
Smėlingas sąnašinis Hunter Valley dirvožemis puikiai tinka baltosioms vynuogėms sirpti. Regione yra 11 senesnių nei 100 metų vynuogynų, o 7 iš jų priklauso būtent Tyrrellių šeimai.
Tyrrell‘s - viena iš Australia’s First Families of Wine steigėjų.
Nuo 1971 m. "Tyrrell's" pelnė daugiau kaip 5 000 trofėjų ir medalių, o 2010 m. "James Halliday's Australian Wine Companion" buvo pripažinta metų vynine.