Baltasis sausas
Neilo Stevenso „Glenaok“ vynuogynas piečiausia Tyrell šeimos valda. Pirmieji vynuogynai pasodinti dar 1911 m. Čia vyrauja smėlio ir raudonojo molio dirvožemis, auginamos ‘Semillon’ vynuogės.
Vynas minimalų laiką brandinamas su mielių nuosėdomis, vykdoma šalta fermentacija, vietoje ąžuolo naudojamos nerūdijančio plieno talpyklos.
Vynas žalsvo atspalvio, atsiskleidžia per gaivius citrusų, ką tik nupjauto šieno ir pavasario žolės aromatus. Burnoje vynas sultingas, vidutinės rūgšties, lengvo kūno ir ilgo citrusų prisodrinto poskonio.
Tiekti 10–12 °C su šukutėmis, su krevečių salotomis arba sušiais.
1858 m. anglų imigranto Edwardo Tyrrello įkurta „Tyrrell's Wines“ yra viena žymiausių Australijos šeimai priklausančių vyninių. Šeimos vynuogynai driekiasi nuo netoliese Sidnėjaus esančių istorinių namų Hunter Valley iki Limestone Coast ir Heathcote. Ketvirtosios kartos šeimos nario Bruce'o Tyrrello vadovaujamoje vyninėje gaminami vieni iš labiausiai apdovanotų Australijos vynų, įskaitant kultinį „Vat 1 Semillon“. Smėlingas sąnašinis Hunter Valley dirvožemis puikiai tinka baltosioms vynuogėms sirpti. Regione yra 11 senesnių nei 100 metų vynuogynų, o 7 iš jų priklauso būtent Tyrrellių šeimai. „Tyrrell's“ – viena iš „Australia's First Families of Wine“ steigėjų. Nuo 1971 m. „Tyrrell's“ pelnė daugiau kaip 5 000 trofėjų ir medalių, o 2010 m. „James Halliday's Australian Wine Companion“ buvo pripažinta metų vynine.
Vyno stilius
„Tyrrell's Wines“ vynai pasižymi išskirtiniu regiono ir vynuogių veislių charakteriu. Vyninės filosofija – minimali intervencija, siekiant atskleisti natūralų vynuogynų unikalumą.
Prestižiniai vynuogynai
„Tyrrell's Wines“ valdo keletą prestižinių vynuogynų, kurie yra seniausi ir labiausiai vertinami Hunter Valley regione:
Šiuos prestižinius vynuogynus papildo ir kiti, mažesni, bet savitais bruožais pasižymintys vynuogynai, išsidėstę skirtinguose Australijos regionuose.
Brandinimas ir vartojimo laikotarpis
„Tyrrell's Wines“ vynai pasižymi puikiu balansu tarp gaivos ir kompleksiškumo, todėl jais galima mėgautis tiek ką tik pasirodžius, tiek pabrandinus. „Semillon“ vynai turi gerą potencialą bręsti ir tobulėti.