Kiekvienais metais Jurtschitsch vyninė vykdo specialų projektą, kuris vadinasi "Atradimai iš Langenlois" ir padaro nedidelius kiekius išskirtinio vyno. Vienas jų - šis vynas. Tai ekologiškas vynas, fermentuojamas ir brandinamas molinėse amforose ( kvevri) pagal senovinį metodą, nefiltuojamas. Kruopščiai atrinktos, švelniai patrintos vynuogės be šakelių dedamos į 500 litrų amforas. Vynuogių pridedama 2/3, kita dalis užpilama misa iš to paties vynuogyno ir visas šis turinys 6 mėn. laikomas moliniuose induose sandariai uždarytas.
Oranžinės spalvos, šiek tiek drumstas. Vyno kvapas pasižymi gėlių, žolelių, prieskonių ir žemės aromatais. Ilgas minerališkas poskonis.
Vyndariai rekomenduoja prieš atidarymą butelį švelniai pasukti, laikyti ne aukštesnėje kaip 20 ° C temperatūroje.
Brandinimo potencialas iki 2024 metų.
Tiekti 10-12 °C prie baltos su keptais obuoliais, troškintų daržovių patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros