Raudonasis sausas
„Solo Rosso“ – tai vaisiško skonio kupažas, kuriame svarbų vaidmenį atlieka „Pinot Noir“. Vienas iš ūkio vynų, kuriuo galima mėgautis jaunystėje. Vynas brandinamas 12 mėn. naudotose prancūziško ąžuolo statinėse. Tamsios granatų spalvos, švelnių vyšnių, gervuogių aromatų. Gana stiprus ir kompleksiškas skonis burnoje.
Likutinis cukraus kiekis - 1,1g/l
Rūgšties kiekis - 5,4g/l
Tiekti 16-18 °C prie makaronų su grybų ir žolelių padažu, baltos mėsos patiekalų.
Pöcklių šeimos vyno ūkis yra unikalus ne vien Austrijoje. Išskirtinis šio gamintojo raudonojo vyno stilius yra žinomas toli už šalies ribų. Ūkio vyndarystės pagrindas – brandinimas mažose prancūziško ąžuolo statinėse. Tai suteikia vynui koncentracijos, intensyvumo, tvirtų taninų ir ilgaamžiškumo. Itin sėkmingas jų vynas iš vietinių veislių ir mišiniai su klasikinėmis prancūziškomis veislėmis.