Baltasis sausas
Šis vynas - ekologinio ir biodinaminio ūkio veiklos rezultatas. Dominuoja žaliųjų obuolių, mangų ir agrastų aromatai. Vyno skonyje jaučiamas pikantiškumas, pereinantis į vaisių ir prieskonių niuansus. Nepaisant vyno elegancijos, jis gana sudėtingas ir svarus.
Tiekti 8-10 °C prie žuvies ar baltos mėsos patiekalų.
Hansas Czerny savo šeimos vyninėje Felse dirba nuo 1985 metų ir nuo pat pradžių tapo ekologinės vyndarystės lyderiu Vagramo regione. Jis yra aktyvus "Demeter" judėjimo narys ir nuo 2003 metų savo vynuogynus puoselėja besiremdamas biodinaminiais žemdirbystės principais. Vyndarys įžvelgia subtiliausius savo vynuogynų mikroklimato ir dirvožemio skirtumus ir geba juos atskleisti vyne.