Baltasis sausas
Vynas - ekologinio ir biodinaminio ūkio veiklos rezultatas .Vynuogės vynui rankomis renkamos iš atskiro "Hammer" vynuogyno .Vynas 5 mėnesius laikomas su mielėmis, kurias gaminasi pats ūkis. Obuolių, šviežios žolės, agrastų aromatai su prieskonių natele; gaivios rūgšties vaisiškas, švelnus.
Tiekti 8-10 °C prie žuvies ar baltos mėsos patiekalų, lengvų sūrių.
Hansas Czerny savo šeimos vyninėje Felse dirba nuo 1985 metų ir nuo pat pradžių tapo ekologinės vyndarystės lyderiu Vagramo regione. Jis yra aktyvus "Demeter" judėjimo narys ir nuo 2003 metų savo vynuogynus puoselėja besiremdamas biodinaminiais žemdirbystės principais. Vyndarys įžvelgia subtiliausius savo vynuogynų mikroklimato ir dirvožemio skirtumus ir geba juos atskleisti vyne.