Baltasis sausas
Šis vynas - biodinaminio ūkininkavimo produktas. Vynuogės skinamos atskirame vynuogyne, kurio vynmedžių amžius apie 40 metų ir tik iš itin nokių uogų, kurios renkamos lapkričio mėn. Visas vyno gamybos procesas vykdomas rankiniu būdu. Sveikos vynuogės 8 savaites fermentuojamos atvirose medinėse statinėse, vėliau vynas nupilamas nuo nuosėdų ( vynuogės nespaudžiamos) ir nefiltruojamas.
Raudono aukso geltonumo spalvos vynas, obuolių, kriaušių, geltonųjų slyvaičių, laukinių bičių medaus aromatų. Burnoje skonis vaisiškas ir minerališkas. Toks vynas dar vadinamas Orangewine arba Vin naturel.
Likutinis cukrus vyne -2g/l, sulfitų - 30-50 mg/l.
Tiekti 8-10° C prie mėsos patiekalų su aštresniais padažais.
Hansas Czerny savo šeimos vyninėje Felse dirba nuo 1985 metų ir nuo pat pradžių tapo ekologinės vyndarystės lyderiu Vagramo regione. Jis yra aktyvus "Demeter" judėjimo narys ir nuo 2003 metų savo vynuogynus puoselėja besiremdamas biodinaminiais žemdirbystės principais. Vyndarys įžvelgia subtiliausius savo vynuogynų mikroklimato ir dirvožemio skirtumus ir geba juos atskleisti vyne.