Rožinis sausas
Natūralusis lengvai putojantis rožinis vynas, kuris daromas natūralios fermentacijos būdu. Fermentacija vykdomas tik vieną kartą. Vynas nėra filtruotas. Jo sudėtyje yra nedidelis kiekis natūralių (iš vynuogių odelių, kauliukų) sulfitų.
Rausvos spalvos vynas, su mielių nuosėdomis, pasižymi aviečių ir raudonųjų serbentų, žemuogių aromatais. Burnoje juntama gaivumo pojūtį suteikianti rūgštis, bei uogiškas poskonis.
Tiekti 8-10 °C prie žuvies patiekalų, vištienos patiekalų, skanių kiaulienos lašinių su namine duona( tai pateikiama vyndario ūkyje).
Hansas Czerny savo šeimos vyninėje Felse dirba nuo 1985 metų ir nuo pat pradžių tapo ekologinės vyndarystės lyderiu Vagramo regione. Jis yra aktyvus "Demeter" judėjimo narys ir nuo 2003 metų savo vynuogynus puoselėja besiremdamas biodinaminiais žemdirbystės principais. Vyndarys įžvelgia subtiliausius savo vynuogynų mikroklimato ir dirvožemio skirtumus ir geba juos atskleisti vyne.