Baltasis sausas
Šis vynas - ekologinio ir biodinaminio ūkio veiklos rezultatas. Vynui pagaminti naudojami seni vynmedžiai, vidutinis jų amžius - 40 metų. Minerališkas, gaivus baltasis vynas kvepia obuoliais, bananais, akcijų žiedais, šviežia žole, prieskoniais. Burnoje juntama gaivi rūgštis ir silpni burbuliukai, kremiškas ir minerališkas poskonis.
Patiekti 8–10 °C prie žalių salotų, baltos žuvies, patiekalų su ryžiais ir įvairiomis daržovėmis.
Hansas Czerny savo šeimos vyninėje Felse dirba nuo 1985 metų ir nuo pat pradžių tapo ekologinės vyndarystės lyderiu Vagramo regione. Jis yra aktyvus "Demeter" judėjimo narys ir nuo 2003 metų savo vynuogynus puoselėja besiremdamas biodinaminiais žemdirbystės principais. Vyndarys įžvelgia subtiliausius savo vynuogynų mikroklimato ir dirvožemio skirtumus ir geba juos atskleisti vyne.