Baltasis sausas
Caroline Parent „Chardonnay“ išsiskiria savo elegancija, subtilumu ir tradiciniu burgundiškojo terroir atspindžiu.
Kvape atsiskleidžia nokūs uogų aromatai, kuriems kompleksiškumo suteikia skrudintų migdolų, lazdyno riešutų ir gėlių akcentai. Bręstant gali atsiskleisti ir sviesto, medaus bei citrusinių vaisių natos.
Meursault kaimelis, įsikūręs Côte de Beaune, garsėja savo kreidingu, molingame kalkakmenio dirvožemiu, kuris suteikia vynui būdingą minerališkumą ir struktūrą. Vynuogės auginamos šlaituose, užtikrinančiuose reikalingą šilumos kiekį.
Vyno gamybos procesas prasideda nuo vynuogių kekių, atvežamų į vyno daryklą nedidelėmis dėžėmis ir sunkvežimiais su oro kondicionieriais, užtikrinant jų šviežumą. Vynuogės rūšiuojamos rankiniu būdu, tada spaudžiamos ir dedamos į statines, kuriose vyksta alkoholinė fermentacija, o vėliau ir malolaktinė fermentacija.
Vyno brandinimas vyksta 12 mėnesių ąžuolo statinėse. Šiam procesui naudojamos didelės, 600 litrų talpos statinės (demi-muids). Po to vynas išpilstomas į butelius ir dar 4-6 mėnesius laikomas juose, kad vynas visiškai subręstų.
Tiekti 12–14°C prie lašišos kepsnio su žalumynais, keptų jūros šukučių su sviesto ir citrinų padažu, brandinto „Comté“ arba „Gruyère“ sūrio.