Rožinis sausas
Vynuogių sulčių fermentacija ir maceracija vyko nerūdijančio plieno talpose, kiek žemesnėje temperatūroje nei įprastai. Pasibaigus alkoholinei vyno fermentacijai, pašalintos vynuogių odelės ir vynas paliktas dar pora mėnesių brandinti tose pačiose talpose. Baltųjų persikų, raudonųjų serbentų, vyšnių, rožių žiedlapių aromatų. Gaivus, vaisiškas, švelnus.
Tiekti 6° C prie krevečių, marinuotų artišokų su parmezano drožlėmis, pomidorų su buratos sūriu.
„Château Saint-Maur“ yra vienas iš aštuoniolikos Provanso ūkių, kuriam nuo 1955 m. buvo suteikta „Cru Classé“ kategorija, dar prieš sukuriant Côtes de Provence apeliaciją. Nuo 2011 m. „Château Saint-Maur Cru Classé“ priklauso Roger Zannier ūkiui, kuris turi apie 100 hektarų vynmedžių, esančių Sen Tropezo įlankoje. „Château Saint-Maur Cru Classé“ vynai yra kompetencijos ir gyvenimo meno sinonimai.