Raudonasis sausas
Išraiškingas, subalansuotas, turtingas vynas daromas iš nedidelio burgungiškų Pommard vynmedžių klonų. Šiaurinė vynuogyno ekspozicija, ąžuolų ir eglių giraičių glėbys subrandina vynuoges, pasižyminčias tvirtu charakteriu, delikatumu ir tauriais taninais.
Patiekti 14-16 °C temperatūros su veršienos, laukinės paukštienos (kurapkos, fazano) patiekalais.
This highlights tart cherry fruit with nuanced notes of tanned leather, cut tobacco, lemon rind and black tea. The flavors combine gracefully and move into soft tannins laced with almond paste and milk chocolate. It's a complex, balanced and tasty wine, made from all Pommard vines from the estate's original 2001 planting. PAUL GREGUTT
Prieš šimtą septyniasdešimt metų niujorkietis, vardu Johnas F. Abbotas, į vakarus nuo Oregono nusipirko žemę , joje pradėjo gyventi ir ūkininkauti. Devynioliktame ir dvidešimtajame amžiuje joje auginama daug kultūrų, kol galiausiai žemė buvo apleista. Ją atgaivino Antony Beck. Kuratorius ir kolekcionierius Antony įžvelgė šios nuostabios vietos potencialą ir ėmėsi atkurti didžiąją dalį pradinės 1855 m. žemės sklypo, kur vynmedžiai klestėjo. "Šiandien mes esame atgimimo įkarštyje, puoselėjame ir atnaujiname senovinius nuosėdinius dirvožemius su karštu atsidavimu ne tik vynuogynui, bet ir visai ekosistemai. Turtiname biologinę įvairovę ir maitiname dirvožemį. Savo ruožtu žemė aprūpina mus vynuogėmis ir vynu. Mes esame jos liudininkai ir tai, ką dalijamės, atspindi jos istoriją. Mes puoselėjame Žemės ir žmogaus abipusiškumo santykius, kur už ilgalaikį įsipareigojimą ir įkyrumą laiku atlyginama. Kantraus stebėjimo, begalinio smalsumo ir dėmesingo vadovavimo dėka ryšys gilėja.