Raudonasis sausas
Vynas pagamintas iš šiam vyndariui priklausančio atskiro vynuogyno. Vynuogynai apsodinti 1964 m. ir 1999 m. moliu ir nuosėdomis gausiame dirvožemyje. Sąlyginai skurdus dirvožemis sukuria sąlygas gaminti išraiškingus bei kompleksiškus, ilgą brandos potencialą turinčius vynus.
Vynas 14 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse (25% naujo).
Kompleksiškame vyno aromate juntami apelsinų žievelės, sirpių trešnių, džiovintų gėlių bei rožių žiedlapių aromatai. Burnoje juntamas puikiai integruotas ąžuolas, gaivumo pojūtį suteikianti rūgštis bei nugludinti šilkiniai taninai.
Patiekti 14-16 °C temperatūros su veršienos, laukinės paukštienos (kurapkos, fazano) patiekalais.