Vynuogės renkamos 1 hektaro plotelyje Bolhrade, Odesos regione. Tris dienas trunkantis šalta maceracija užtikrina išraiškingą aromatų profilį: baltųjų gėlių bei lazdyno riešutų, skoningos rūgšties ir citrusinių vaisių natų. Fermentacija vykdyta ąžuolo statinėse (225l), vynas brandintas su mielių nuosėdomis 4 mėnesius.
Tiekti 10-12 °C prie keptos vištienos su grybais, dūminio upėtakio, mėsingos žuvies, midijų, minkštesnių sūrių.
Nedideliame 14 ha ūkyje Odesos srityje ir keliuose hektaruose prie Kijevo „Biologist“ užsiima biodinamine vynuogininkyste, jiems būdingas modernus požiūris į vyndarystę: putojantis – petnat, kai kurie baltieji – oranžiniai, drąsūs raudonieji mišiniai, kuriuose susitinka Burgundija, Bordo.
Garsiausia raudonųjų vynuogių veislė – 'Odessa Black – Alibernet‘. Tai 1950-aisiais Ukrainoje išvesta veislė sukryžminus 'Alicante Bouchet‘ ir 'Cabernet Sauvignon‘.