Vynuogynai auga nederlingoje kalkakmenio riedulių dirvoje, 650 - 700 m. aukštyje virš jūros lygio. Šie vynuogynai nėra papildomai drėkinami, todėl gaunamas labai mažas, tačiau koncentruuotas vynuogių derlius.
Vynuogių sultys fermentuojamos su laukinėmis mielėmis. Melolaktinis virsmas įvyksta pilnai. 14 mėn. trunkantis vyno brandinamas vyksta prancūziško ąžuolo statinėse.
Vyšnių raudonumo spalvos, su rubino krašteliu, vynas kvepia intensyviais aviečių, virtų vyšnių, mėlynių aromatais. Poskonyje juntami džiovintų slyvų bei razinų, juodojo šokolado skoniai. Intensyvus vaisiško skonio vynas.
2017 m. Wine Spectator TOP 100 rinkimuose Tarima Hill Alicante DO 2015 apdovanotas 17 vieta.
Patiekti 18 °C temperatūros prie intensyvių mėsos patiekalų keptų griliuje ar lęšių troškinio su "chorizo" dešra.
This bold red features a thick, rich texture, with ripe, heady flavors of currant and blackberry preserves, backed by cocoa, espresso and loamy earth notes. Muscular tannins are well-integrated, with enough orange peel acidity to keep this lively. Harmonious, in a full-throttle style. Drink now through 2027.
Bodegas Volver vyninę 2004 metais įkūrė Jorge Ordoñez ir Rafael Cañizares – du asmenys itin stipriai prisidėję prie ispaniško vyno populiarinimo pasaulyje. Jie drąsiai atsigręžė į iki tol apleistus vynuogynus pietų ispanijoje. Seni Monastrell, Tempranillo bei Garnacha vynmedžiai nederlingame akmenuotame dirvožemyje sirpina itin koncentruoto skonio derlių. Vyninės sėkmės istorija - modernaus įvaizdžio ir šiuolaikinės vyndarystės triumfas. Šiuo metu Bodegas Volver vyninė gamina vyną net iš trijų apeliacijų: Jumilla DO, Castilla La Mancha DO ir Alicante DO.