Raudonasis sausas
Vynas tankus, gilus, elegantiškas su švelniais taninais. Šis gilios rubino spalvos vynas žavi intensyviais aromatais, kuriuose dominuoja nokios vyšnios, džiovintos slyvos, kava, kakava, taip pat juntami eukalipto, datulių, juodųjų pipirų ir kepsninės dūmų natų akcentai. Vynuogės vynui atrenkamos iš geriausių ūkio vynuogynų, rinkimas vyksta rankomis rugsėjo antroje pusėje. Vynuogės vytinamos 120 dienų. Vynas brandinamas tris metus mažose (225 l) ąžuolo statinėse ir du metus didelėse ąžuolo statinėse, kas suteikia vynui gilumą ir sudėtingumą.
Likutinis cukraus kiekis – 0,7 g/l.
Vyninė "Brigaldara" yra įsikūrusi šalia San Floriano kaimelio, į šiaurę nuo Veronos, Marano slėnyje, kuris patenka į „Classico“ vyno zoną Valpoličelos vyno regione. Cesari'ų šeimai priklausantį vyno ūkį sudaro 50 ha žemės, kurioje auga vynuogės bei alyvmedžiai ir yra įsikūrusi vyninė. Nuo 1979 metų vyną gaminanti įmonė dalį vynuogynų nuomojasi, tačiau visus vynuogynus prižiūri vyninės personalas, tad užtikrinamas optimalus derlingumas bei vynuogių kokybė. Gaminant vyną, siekiama išreikšti vynuogių savybes, tad fermentacija nėra skubinama, o vyno brandinimui naudojamos įvairios talpos. Įmonės požiūris į vyno gamybą ir pardavimą išliko nepakitęs nuo pat pradžių – gaminti kokybiškus vynus, stengiantis atsispirti pagundai, progai pasitaikius, kelti kainą. Dėl to ši vyninė tapo labai vertinama tiek Italijoje, tiek už jos ribų.