Raudonasis sausas
Vynas daromas iš atskiro Case Vecie vynuogyno. Vynmedžiai auga 450m aukštyje virš jūros lygio pietrytinėje pusėje. Tokios gamtinės sąlygos leidžia vynuogėms ilgai ir lėtai nokti. Prieš spaudžiant vynuogės kelis mėnesius vytinamos medinėse dėžėse. Vėliau vynas 2 metus brandinamas mažose 225 litrų ąžuolo statinėse ir dar metus didelėse 24 hl Slovėnijos ąžuolo statinėse.
Aromate jaučiami džiovintų spanguolių, figų, vyšnių, tabako, prieskoninių žolelių, juodo pipiro, šokolado kvapai. Burnoje gana daug taninų, galima jausti šiek tiek salstelėjimo, šokolado ir kakavos. Ilgai trunkantis poskonis.
Patiekite 16-18 °C su sočiais mėsos patiekalais, brandintais sūriais ir riešutais
Vyninė "Brigaldara" yra įsikūrusi šalia San Floriano kaimelio, į šiaurę nuo Veronos, Marano slėnyje, kuris patenka į „Classico“ vyno zoną Valpoličelos vyno regione. Cesari'ų šeimai priklausantį vyno ūkį sudaro 50 ha žemės, kurioje auga vynuogės bei alyvmedžiai ir yra įsikūrusi vyninė. Nuo 1979 metų vyną gaminanti įmonė dalį vynuogynų nuomojasi, tačiau visus vynuogynus prižiūri vyninės personalas, tad užtikrinamas optimalus derlingumas bei vynuogių kokybė. Gaminant vyną, siekiama išreikšti vynuogių savybes, tad fermentacija nėra skubinama, o vyno brandinimui naudojamos įvairios talpos. Įmonės požiūris į vyno gamybą ir pardavimą išliko nepakitęs nuo pat pradžių – gaminti kokybiškus vynus, stengiantis atsispirti pagundai, progai pasitaikius, kelti kainą. Dėl to ši vyninė tapo labai vertinama tiek Italijoje, tiek už jos ribų.