Saldusis saldus
Toskanos saulės atspindys uždarytas butelyje. Puikaus rūgšties ir saldumo balanso vynas kvepia nokiais tropiniais vaisiais, medumi, riešutais, baltomis gėlėmis.
Maceracija vyko apie 2 dienas, fermentacija plieno talpose žemoje temperatūroje (12-14 °C). Vynas brandintas butelyje apie 4 mėn.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie desertų, ledų, vietoje deserto, tropinių vaisių lėkštės.
Klasikinis Brunello gamintojas, įsikūręs Montalcino regione, Montoli vietovėje, kuri yra laikoma viena iš geriausių Brunello vietovių. Vyninė daugiau nei penkiasdešimt metų yra valdoma vienos Cencioni šeimos. „Capanna“ vynai pasižymi taniniškumu ir yra ilgai brandinami Slovakijos ąžuolo statinėse.