„First Day of Harvest Arbequina“ yra pirmosios derlio nuėmimo dienos, riboto leidimo alyvuogių aliejus, kurio etiketes kiekvienais metais puošia vis skirtingos kultūros pasaulio asmenybės. Tokiu būdu yra pagerbiama pirmoji derliaus diena, kuomet ūkininkas mato visų metų darbo vaisius.
Paskutinio leidimo etiketė dedikuta vienam žymiausiam ispanų tapytojui - Fernando Zóbel.
Aukščiausios kokybės, pirmo spaudimo Arbequina alyvuogių aliejus. Žalsvai gelsvos spalvos aliejus pasižymi daržovių, šviežios žolės, žaliųjų bananų, obuolių, graikinių riešutų aromatais. Elegantiškas, maloniai karstelėjusio, pipirų, migdolų poskonio aliejus, puikiai tiks pagardinti salotų padažus, šaltas ir šiltas sriubas, vytintą kumpį, sūrį, ant grotelių keptą mėsą.
Rūgštingumas: 0.10 º.
Energinė vertė (100g): 3700 kJ / 900 kcal, riebalai 100 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 69 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 12 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g, skaidulų 0 g, baltymai 0 g, druska 0 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Castillo de Canena - 1780 metais Andalūzijos regione, Ispanijoje, įsikūręs šeimos verslas puoselėjantis alyvuogių aliejaus gamybos tradicijas. Derindami senas tradicijas su naujausiomis technologijos, kiekviename alyvuogių aliejaus auginimo etape, nuo žemės parinkimo alyvmedžiams ir medžių auginimo iki aliejaus išlaikymo ir pilstymo, Vañó šeima dirba pasišventusi, siekdami užtikrinti geriausią Extra virgin alyvuogių aliejų. Jau kelintus metus iš eilės, svarbiausias pasaulyje aliejaus gidas "Flos Olei", "Castillo de Canena" "Extra Virgin Family Reserve" aliejų pripažino geriausiu pasaulyje, suteikdami jam aukščiausią 98 balų įvertinimą. Kiti ūkio aliejai, "First Early Royal", bei "First Day of Harvest", taip pat metų iš metus puikuojasi geriausių pasaulyje aliejų dvidešimuke!