Putojantis sausas
Trejus metus brandintas su mielėmis šis rožinis šampanas pasižymi smulkiais gausiais burbuliukais. Aromate juntami laukinių vyšnių, figų, skrebučio, imbiero, pelargonijų kvapai. Burnoje vynas kupinas gausios skalsios rūgšties, braškių ir bandelių skonio. Puikus balansas, ilgai trunkantis minerališkas poskonis.
Jūsų pageidavimu galime supakuoti į firminę Duval Leroy dėžutę.
Tiekti 8 - 10 °C laipsnių prie keptos lašišos, tuno karpačio, vaisinių desertų.
Lacy in texture and elegant, this is framed by delicate acidity that focuses the subtle flavors of dried apricot, cherry and graphite-tinged mineral, with hints of honey, ground anise and walnut. Harmonious.
1859 metais Vertuso miestelyje, pačioje Côte des Blancs širdyje, vyno pirkliai Jules Duvalis ir Edouardas Leroy’us įkūrė šampano namus „Duval-Leroy“. Po Antrojo pasaulinio karo jų gamyba pradėjo sparčiai augti, o dar tvirtesnes pozicijas įmonė įgijo, kai jai vadovauti pradėjo Jeanas Charles Duvalis. Jis įdiegė modernias technologijas ir pažangią įrangą, taip reikšmingai prisidėdamas prie įmonės plėtros. Po netikėtos J. Ch. Duvalio mirties, vadovavimą perėmė jo žmona Carol Duval-Leroy, dažnai vadinama „geležine ledi“. Sekdama garsių Šampanės našlių – Veuve Clicquot, Lily Bollinger ir Louise Pommery – pavyzdžiu, ji įmonei vadovauja iki šiol.
2007 m. Carol Duval-Leroy tapo pirmąja moterimi, išrinkta Šampanės vyndarių asociacijos (AVC) vadove. „Duval-Leroy“ turi 200 ha vynuogynų Côte des Blancs, Montagne de Reims, Vallée de la Marne regionuose ir yra devinta pagal dydį vynuogynų savininkė Šampanėje. Tai šeimos įmonė, kuri sugebėjo išlikti nepriklausoma net ir tuo metu, kai didieji šampano gamintojai buvo parduodami ar prijungiami prie didžiųjų konglomeratų.
2008 m. „Duval-Leroy“ pateko į 100 geriausių pasaulio vynų sąrašą kaip vienintelis jame esantis šampanas. Pastaraisiais metais beveik visi pagrindiniai „Duval-Leroy“ šampanai buvo įvertinti ne mažiau kaip 90 balų.